Wednesday, March 30, 2011

SomethINg aBoUT mE

aku hanya melihatnya dari jauh,
hari nie pertama kali aku bercakap dengan die..
at least lepas r gak rindu aku kat die....hahahahhaha
:D
lepas je jawab exam aku cakap kat die,
"senang x tadi??"
die hanya mengangguk...
at least aku dapat face to face ngan die...
seronok gak aku rase...
tapi aku still malu nak cakap ngan die...
apsal r??
bagi aku die r seseorang yang perfect pernah aku jumpa...
die agak pemalu...tapi aku lagi pemalu...
hahahahhaah
:D
macam mne aku nak luah kan die ape yang aku rase kat die??

Tuesday, March 29, 2011

SomethINg aBoUT mE

aku kene siapkan semua kerja dalam minggu nie...
letih nya..
berat aku dah turun dah....
kalau korang nak taw,
aku makan nasi 2 hari sekali...
maknenye dalam 2 hari aku hanya makan nasi sekali je...
bukan sebab x de duit...
tapi sebab mase aku x de...
YA ALLAH,
tolonglah hambamu ini......
amin.....

SomethINg aBoUT mE

aku minat kat sorang minah nie....
tapi aku segan giler nak cakap kat die yang aku minat die..
klu aku cakap,aku takut malu...
lagi satu aku x taw nak cakap ape klu aku dah kapel ngan die...
aku x paham r ngan pompuan nie...
ad x spe2 yang leh tolong ajar aku tentang pompuan...
hahahahhahahaha
:D