Wednesday, March 30, 2011

SomethINg aBoUT mE

aku hanya melihatnya dari jauh,
hari nie pertama kali aku bercakap dengan die..
at least lepas r gak rindu aku kat die....hahahahhaha
:D
lepas je jawab exam aku cakap kat die,
"senang x tadi??"
die hanya mengangguk...
at least aku dapat face to face ngan die...
seronok gak aku rase...
tapi aku still malu nak cakap ngan die...
apsal r??
bagi aku die r seseorang yang perfect pernah aku jumpa...
die agak pemalu...tapi aku lagi pemalu...
hahahahhaah
:D
macam mne aku nak luah kan die ape yang aku rase kat die??

1 comment:

  1. apa yg mmbuatkn "Kononnyer" dyet 2 seorg yg perfect yg pnh di jmp??? semua org same jer kowt...

    ReplyDelete